Friday, October 15, 2010

So Not Good....

mmg not good...not healthy...sbb apa saya ckp cam tu sbbnye baru lepas mkn mc'd huhu....apa yg lagi not good? sbbnye mlm tadi plak mkn kfc...ngeh2 back to back mkn fast food sib pagi tadi tak mkn roti telur....mmg tak healthy langsungkan... =p

punah ler nak maintain badan...nak pki premium beautiful tak mampu...ngeh2 ke ada org nak bg free kat saya...huhu susah lah klu tak ley nak control nafsu mkn nie...bila nmpk mknan terus nak terkam jer...klu lapar mulalah terbyg2 mcm2 jenis mknan dlm kepala hotak nie.... =)

hari nie wpun jumaat saya tak kuar ponx...malas sbbnye ptg nie ada pembentangan bajet so klu saya keluar kang blk2 sure takder parking...so relalah saya dok memerap kat opis nie jer...dgr2 dr rumors derang nie ada 2 berita baik, tak taulah apa yg baiknye kita tunggu lah pukul 4.00 nnti...

hari nie sbnrnye takder menda nak citer no mood....malas nak citer....sbbnye mydear pi outstation tp nasiblah sehari kan....esok blk dh...hehe sbb lama dh dia tak pi outstation kan...dulu masa awal2 kawen dia pi us, pastu masa saya bersalin dia pi china plak, pi uk plak, pi us plak....mmg dok umah 2-3 hari angkat beg blk pi blk...keja saya nie atr ngan amik dia pi kat klia jer...tak penah plak nak dpt ikut...dpt gi ponx singapore sajork...klu dpt pi uk ari tu alangkah bestnye...huu

bang jom pi hong kong disneyland....ngeh2222

~~end~~

4 comments:

purple_lav said...

ala, mimi tak yah diet pun dah kurus badan tu hehehe beruntung sangat. mcm fiza ni jenuh laa nk sekat2 makan nasi. gemuks hahahaha

mieoney said...

hehe takper comel...mimie nie nak kurus sbb perut dh muncit ler...tak suka, tak suka...haha

mcm tak bersyukur plak kan...tuhan dh bg sihat dh cukup baik...hehe

purple_lav said...

huh part perut memang sedih nk tgk
adesss...
bleh buat sedut lemak tak?
ahahahahaha

Fairus said...

akak mimie nak ada baby yg kedua ea

 
Design with love by Jiji for Zamimie