Wednesday, October 27, 2010

Lega...

lega pening kepala dh pergi...huhu mkn panadol sebiji pastu pegi muntahkan apa yg ada dlm perut...terus lega.. bila dh lega perut lapar terus mkn...ngeh2

so lunch hari ini...

:: Meggi Kari Goreng ::

mlm tadi masak 3 paket sekali...sbb tgk mcm sket jer msk lah 3 paket sbbnye dh fikir mmg nak bwk pi opis...pas tu dah masak tgk byk plak...pas tu tetiba mydear mkn sket jer plak [owh kecik hati]... =( erm selalu tgk dia mkn byk, tp smlm dia mkn sket...nak kata tak sedap, sedap jer saya rasa...huhu nasiblah mkn sket nnti lapar...ngeh2 resepi nnti2 lah yer...

smlm saya tak letak ponx lunch saya kn....

:: bekal mesti letak dlm bekal comel bru selera makan =p ::

:: nasi, daging kicap, sup sayur dh sedikit sambal ::

:: sup sayur cendawan, cauliflower n sawi putih serta telur ::



daging kicap ngan sup sayur campur dan sambal tumis adalah combination yg lazat...haha balance sambal tumis tuk nasi lemak ada lebay mkn jerlah....tak baik membazirkan...

bila hari2 dh bwk bekal rasa seronok plak...so time nak blk asik berfikir nak msk apa tuk dinner and boley bwk sekali pi opis...jimat ponx jimatkan...pagi still bfast kat cafe..cuma lunch jer tak berapa nak selera ngan mknan cafe...sesekali sekala boley lah...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie