Tuesday, October 26, 2010

Guitar Hero III

semalam saya blk awal...mula2 ingat nak blk 6.30, mmg dh prepare dh segal2nya sbb mydear yg akan amik eman...saya dh siapkan dh mknan eman tinggal nak panaskan dlm warmer jer...pas tu mydear SMS ckp ada org nak tgk rumah plak.....erm takperlah saya amik eman...so kul 5.30 saya dh chalo....

dlm hati good bley blk and main PS....smpi umah amik eman, bg eman mkn, masak, smyg smbg msk...lepas tu terus msk bilik permainan on PS....haha owh saya tak ley mandi lai sbb eman nie nanti dia melalak2 bagai..biasalah klu weekdays mesti akan jd mengada2 sbb siang kena tinggal...saya plak klu mandi lepas blk keja tak ley kejap2...nak cuci muka jer dh amik masa...yolah nak buang eyeliner lah apalah...gosok gigi besilah...oke takper saya tgu mydear jerlah sbb dia ckp ada dua org lai nak tgk umah lepas tu dia blk...so tgu jerlah tak lama ponx...

main PS guitar hero okey....ini semua gara2 mydear lah nie sbb weekend lepas kitaorg tak ke mana2 dok umah sajork...so try nak download O2 jam tp tak bley plak...O2 jam nie sama jer mcm guitar hero tp dia mcm pianolah...sbb bley main kat pc guna keyboard....tetiba jer mydear ckp main guitar hero lah...so ptg tu jugak pi beli cd kat warta....so saya skrg main still yg easy tp bley lah dlm 90% tanpa kesalahan...best...huhu


mydear blk jer saya mandi, kitaorg mkn and borak2....sambil2 tu siapkan apa yg patut utk esok...sib bju dh siap2 gosok byk2 weekend....settle jer semua ngan solat 10.30 start main smpi kul 11.30 mlm...sib lah fikir keja esoknye...klu tak mmg smpi kul 2 ponx saya lalu lai....haha

:: Hit Me With Your Best Shot ::

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie