Monday, October 4, 2010

New Hairstyle....

eman new hairstyle ..habis dh kami gonjengkan rambutnye...rambut dh pjg smpi blkg leher beruam kesian plak tgknye...

so solution ke kedai mamak saja lah...nak potong sdri hazablah sbb ari tu saya tergunting tgn sdri...huhu tak ponx rambut jd tobek2...

oleh itu marilah kita pergi kepada yg pakar...RM2 sajo habis citer masing2 puas hati... =)



:: see gbr sebelum...serabut alam tgk rupanye ::


:: sblm digonjengkan boleh lai tersenyum ::

:: mangsa sedia menadah kepala utk dikorbankan ::


:: sdg melihat smbil berfikir apalah uncle nie nak wat gaknye ::



:: rilex jer muka ::




:: menahan kegelian mesin tu...mesin tu kan bergetar so dia cam geli ::




:: separuh jln dh nie ::




:: tada inilah muka selepas...amacam smart tak ::

lega sket tgk rambut dia dh pendek nie...klu tak asik mengaru jer kerjanye...kali nie second time pi bwk dia kedai tu...dulu masa bru 2-3 bln klu tak silap cukur habis sbb kepala byk kerak...

luckily dia tak nangis ponx...risau lah klu dia mengamuk2 jer...tp tak ley dok diam sgt sbb eman nie penggeli orgnye...bila rambut tu jatuh kat muka dia cam geli...itu lom lai bila dia ketam rmbut pki mesin ttu siap sengih2 mengeliat sbb geli...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie