Tuesday, October 19, 2010

TQ Gee......

meh tgk apa lunch saya ari nie....


ini sajork...simple jer kan sayur ponx ngak ada...
bkn takder tp terlupa nak amik salad....
yorlah pagi2 buta tak sempatnye nak masak sayur bagai...
sayur mlm tadi mkn surelah dh habiskan...


so nmpk cam tak lengkap plak mknan saya kan...


tetiba kan mkanan saya jadi cam nie plak....

*

*

*

*


:: ayam msk merah, ikan grg, udang msk apa tak tau dn sawi masak air ::

mewah kan ngan lauk pauk..
hehe hasil dr memancing dr jiran sebelah...
eh saya tak mintak dia yg kasi...
betulkan gee, betulkan? huhu

thanks gee....
tima kaseh mak yan [mak yan nie mak gee]...

alhamdulilah kenyang sudah...

~~end~~

2 comments:

geekecik@yahoo.com said...

ahaha...ces:) yer la sayur tak best, ikan goreng pun byk smpai 3 ekor, baik sedekah org sekeliling:) gheeeeee...sama:)

mieoney said...

haha dgn pantas jiran sebelah mereply hehe....

 
Design with love by Jiji for Zamimie