Friday, October 1, 2010

Amazing Race Asia (TARA) Season 4

TARA dh start blk dh...kejap jer rasanye dh season 4...yg lepas2 punye season team malaysia agak hebat jugak...season nie tak tau lai cmner..still ada dua team satu husband and wife..satu lai friend lelaki n lelaki...

:: ivan & hilda ::

:: ethan & khairie ::

masuk minggu nie dh minggu kedua and bru smlm ada team terkeluar...team dr indonesia yani and nadine...masa minggu 1st derang last team gak...so minngu nie derang kena penalti 30 minit...tp still gak tak ley nak kejar org lain...

:: Nadine, 26, Beauty Queen | Yani, 28, TV Presenter ::

klu tgk pada peserta bkn calang2 oke..model, pelakon, miss universe...semua mmg ada rupalah..tak macam amazing race yg lai satu klu tua, tua ganyut dh...huhu ini mesti salah satu strategi mereka nak tarik org tgk nie...huhu

team pilihan saya stkt nie blm ada tp at first mestilah pilih team malaysia kan...huhu harap2 derang berjaya ke final cam sblm2 nie...tp satu jer klu join TARA nie mmg betul2 menguji kesabran dlm sesuatu perhubungan tu...klu nak tau meh tgk cmner yg boleh menguguat perhubungan atr mereka setiap khamis 9.00 mlm channel 701...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie