Saturday, October 9, 2010

The Amazing Race Asia 4 (week 3)...

baru hari nie berkesempatan nak update pasal TARA khamis lepas...busy sesangat takder masa nak mengadap pc...

minggu nie takder sapa yg keluar tp saya rasa minggu yg penat bg peserta...mana taknye berlepas dr kota kinabalu ke kl...smpi kl derang kena pi pusat kawalan axiata kat kl sentral..lepas tu dh dpt tugasan drang kena pi klia plak sbb nak amik flight ke colombo sri lanka...pergh penat tu naik turun flight, naik turun teksi..

tp part niie lah yg paling best utk org yg tertinggal kat blkg...klu kena travel dgn flight mesti boley kejar punyerlah...yg rugi team 1st lah kan..

byk2 menda yg saya tgk dalam TARA dkt sri lanka nie adalah pemandu tuk2 [or mybe dkt sana derang panggil nama lain] yg mmg cekik darah...letakharga sesuka hati dn lepas tu nak paksa2 org plak...kesian lah team yg bwh nie smpi sanggup bg jam sbb derang dh takder duit nak byr tambang...

Sahil Banga, 25, Aspiring Actor | Manas Katyal, 23, Reality Show Bachelor
Cousins, India

tak taulah samada mmg sbhgn dr plan penerbit tapi apa yg kita nmpk dr sini derang nie mmg teruk...klu nak pergi sbg pelancong mesti nak kena fikir byk kali kan...hehe

tugasan plak kena kira ikan huhu klu masuk ngan mydear for sure dia tak mo kira ikan nie....haha mgkn rela lai angkat blok ais...itu tak mencabar lai, yg pling mencabar ialah jahit kemeja...giler ko jait seluar koyak pun fail ini nak jait kemeja...tp dasyat lah derang nie boleh buat...terutama team lelaki cpt ajer menjait...hehe

so week 4 nie apalah gaknye tugasan yg menanti....saya blm lai ada team pilihan...sokong aja mana yg tak menyampah...hehe

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie