Monday, November 10, 2008

Tagging Game..

1. Apakah benda yang paling dalam hidup kamu?

owh duit dan mr. hp lah yg paling utama..susah wo klu takder dua2..

2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?
apa ek???? semua ponx my dear beli...owh ada tudung polka dot ari tu..hehe

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan anda?
kat tepi pantai..tp dh kawin cmner?? leh ke jd impian lai ke?

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?
selama-lamanye forever n ever..hehe

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
ye sye sdg bercinta di awanga2an dgn my dear.. :)

6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?
mcd lah mlm sabtu lalu..mkn set move it! move it!

7. Namakan buku terakhir yang anda beli?
can you keep a SECRET? by sophie kinsella



8. Apakah nama penuh anda?


9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?
mum ler wpun mak saya grg dan bapak saya baik..tp sbb bapak saya pendiam sket so mmg ler tak rapat sgt..

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
fahrin ahmad..bleh ke? hehe

11. Christina atau britney?
celine dion bleh? hehe saya tak mau sbb mereka tak best..

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?
yer bkn stkt baju saya tetapi bju my dear sekali..tp guna washing mesin lah...lalalalala

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pergi?
pulau redang..second hanimun place kami..sgt heaven oke kat sana.. *dream*dream*


14. Pelukan atau ciuman?
saya lebih suka pelukan..sbb ciuman merimaskan ahaks.. :p lalalala tp klu takder pilihan dua2 ponx oke.. :)

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda
chessieblueberry -> cute, comel, gila2, gila mkn dan bleh join ngan saya..

16. 8 perkara yang amat saya gilai
- my dear
- pink.. :P
- kacut
- makana hehe
- photoing
- tido..huhu
- AFC.. :p
- movie

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan?
- tak bley blah!!
- cam siot jer
- giler bangang

18. 8 buah buku yang paling terbaru di baca
(komik bleh gak ek ngan mjlh sekali)
- sin chan
- majalah RAPI
- surat khabar
**apa lai ek?? nmpk sgt dh lama tak membaca kui kui kui)

19. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali
- cinta ini membunuhku (d'masiv)
- sempurna (andra n the backbone)
- cinta yang sempurna (6ixth sense ft noe letto)
- i'm yours (jason mraz)
- over you (chris daughtry)

20. Perkara saya pelajari tahun lalu
alamk apa yg saya bljr ek??? byk ler tak ingat..huhu

21. Mangsa tag seterusnya
- angah
- kak ainul (meh lah buat bg byk sket citer dlm blog tu..huhu)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie