Wednesday, November 5, 2008

Today I Write about my feveret biScuiT...

ye kwn2 hari nie sye nak citer psl my feveret biscuit saya sbb td smbil wat keja mkn biskut..huhu my feveret biscuit is oreo..tetiba bleh gak jd tajuk entry kan..hehe blogger lah katakan..tp takderlah gbr saya memmkn biskut ini sbb sgt tidak sempat utk berposing oke..huhu

saya sangat suka mkn biscuit ini sejak masa belajar di U dulu..selalu borong stok oreo nie smpi 2-3 pek skli beli..tu tuk mkn sorg jer..pas tu masa dh keja saya stop kejap mkn..ada gak beli sekali skla tetapi selalu tak abis n terpaksa buang sbb dh masuk angin..lai ponx bila dh keja nie byk plak mknan yg bleh pilih, duit ponx ada...

sekarang nie saya dh start balik mkn sbbnye my dear selalu ckp suh beli mknan yg saya suka sbb stok mknan kat umah semua kesukaan dia..skrg sye ponx ada mknan kegemaran sye tau dear..hehe
utk hari nie jer sye dh mkn lebih kurang 5 keping biskut oreo..hebat tak huhu..sye suka biskut ini sbb dia tak berapa manis n tak muak klu mkn byk2...lagi satu dia takder rasa mcm oily sgt mcm sstgh biskut lain tu..sbb tu sye suka..

td masa search2 gbr biskut oreo nie terjumpa perisa ini:

rasenye ini takder jual kat m'sia kot sbb tak penah jumpa.. sye jugak suka mkn coklat pastu ada mint..best ooooooooooo... sye jugak suka mkn mknan yg berasaskan oreo contoh big apple donut - choreo serta aiskrim oreo...kdg2 ada jugak org buat chesse cake guna oreo for the base..sye tak penah rasa lai tp mesti bestkan...nyum2

ini antara produk2 yg menggunakan oreo

cake oreo
oreo sandwich ice cream

oreo ice cream

mint oreo truffle...tgk biskutnye kat blkg tu mesti sedapkan..sye suka mint jugak

oreo coated with ice cream..

ini lagi haven nie..sgt menjd feveret sye n mr.dear..sekali beli smpi 2 tau huhu...

~~end~~

3 comments:

::S.U.K.M.A:: said...

aduhhhh!!! sedapnyer nmpak..Ptut arr azmir terliur tgk.. gmbr pun dh tunjuk yummylicious orea ni.. Huhhh!!! mkn je hahah!! Kata org la kan:)

mieoney aka zamimie said...

tau takper.. :p

oreosz d choc lovers said...

huwaaa...suke dis entry coz oreo pon sangat suka makan biskot oreo...ahaks..

 
Design with love by Jiji for Zamimie