Thursday, November 13, 2008

Today I Write My Gadjet..

apakah gadjet itu??? jeng2




inilah dia gadjet2 ku..huhu hp nie dikira gadjet ke ek? bleh lah bantai jer..ikut sukalah..

okelah inilah dia hp kesayangan saya yer yg dibelikan sbg hadiah oleh my dear...

hp nie hadiah besday thn lepas..hadiah thn nie apa ek dear? :p

tkkan purse coach tu..dh basi lah.. :p

tapi saya redha jer bg apa ponx..hehe

yg penting ikhlas..thanks dear bg hadiah kat saya yer..saya sgt suka..

dulu my dear bg hp jugak..masa tu zaman2 bru berchenta..lalala

dia bg hp nokia 3120..
hp biasa jer menggantikan hp butterfly yg dh bengong..
nokia 8250..masa tu hp nie glamer tuh bangga ar guna..huhu




masa hp lama rosak gedix2 tak sabar lah nak beli hp nie..huhu
sbb masa tu hp byk yg gabak2 so dpt pki yg nie best jer sbb kecik..

klu pi kelas yg satu jer masuk dlm file plastik yg mcm beg tu muat jer..
so dh tak pyh nak pegang2 dh bwk file jer.. :)

sblm pki hp butterfly nie (nie je yg beli sdri) my mum bg hp nokia 3310...

waktu tu glamer tuh hp nie..rasa2nye hp nokia pling top masa saya bljr dulu..
skrg nie mesti dh hebat..student mesti pki hp yg byk G kan pas tu kamera brp pixel agaknye,..

yerlah zaman dulu mana ada hp cecanggih nie...duit ponx takder lah canggih mana..huhu

hp nie saya tukar sbb dh bengong..tp sayang jugaklah masa nak tukar tu..

sbbkan nie mak yg bg so sayang mak pulak lah.. :D


my mum beli hp tu ngan number n number tu smpi skrg saya masih guna..loyal customer tau..huhu

ini hp kedua tau..
ada hp yg ketama pakai masa matrix..

model dia tak ingatlah..hp ericsson yg bleh tukar2 pad nombor dia tu..
yg ada kaler biru, oren n ijau..klu beli mmg dia bg sekali siap ada antena yg tak tahan tu..
pas tu besar gabak plak..klu buh dlm poket cm pelik jer..

so solutionye masa bljr bwk sling bag..time dolu2 tu mana pki handbag lai kan..hehe

dh lama ler hampir 8 thn dh tak guna kan..company tu ponx dh gabung ngan sony..
so tak tau nak cri cmner.. :)

~~end~~

3 comments:

shima said...

huhuhu...aku utang hp ko tu. lum kasik balik. ko nak lai ke?

mieoney said...

wei haruslah pulang blk..patutlah aku cri tak jmpa2..
sila pulang ye sbb aku nak letak dlm museum...huhu

shima said...

Wokey2..nanti aku pulangkan blik..huhuhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie