Monday, November 17, 2008

Today I Write saya Jmpa Sesorg..

td masa lunch hour kitaorg lmbt sket lunch..lepas siapkan keja yg ada bru kuar pi lunch..kuar ponx dh dekt kul 2..teman uma gi selesaikan urusan seri paduka baginda (sbb dia bwk envelop tu td hehe)..


urusan sukma kat kota damansara...dh selesai urusan pi mkn dulu perut lapaq dh nie tahp yg mengigil2 n perut bernyanyi2..harus pakena nasi lah..apa yg kami mkn???


Original Kayu Nasi Kandar

kami pi mkn kat sini..tempat yg paling dkt ngan urusan uma tu..malas ler nak jln jauh2..wah apa lai nasi kandar unekkk...hehe saya mkn nasi putih + aym grg + sayur + limau ais..perghh kenyang beb n ada rasa mcm ngantuk2 sket nie..yerlah pekena kari tuhh..tgn nie ponx ada sket bau juga kerna mkn guna tgn juga..kuat giler bau..menaip nie bleh terbau2 kari..duh tak bley blah tul..

tp serious lah tak best, ayam tak best..nasi biasalh nasi putih..kuah plak saya amik kuah beriani sket cmpur kuah ikan..tp tak brp nak kick..best lai mamak umah saya tuh..huhu harap jenama jer so jd lah mahal..

ish melalut plak...sbnrnya nak citer psl kitaorg jumpa ex-wife ac dimana, ac disini sempoi..huhu jmpa ex-wife ac si shafnie tu..mula2 mcm nak prsn tak prsn tp sbb nmpk taik lalat kat mulut tu bru bleh sahkan..confirm dia klu tak silap..cntik jugak orgnye nmpk lembut tp tegas..sekali pndg samalah mcm dlm majalah tu..bkn palstik lah..nmpk suci jer mukanye..

but sorilah sbbkan hp saya tertinggal dirumah jd takder lah gbr yg dpt saya snap..mintak maap yer entry tak bergambor..tp saya tak tipu oke..

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie