Saturday, November 1, 2008

Today I Write About iklan yg DespRate...


korang tak rasa ker celcom desprate giler nak tarik pelanggan dr talian lain..


mana taknye bila time saya tengok iklan celcom yg harith iskandar tu rasa mcm derang jer yg poyo2 menarik pelanggan...


talian lain takder lah pulak poyo sgt..
siap atr sms lai bgtau jgn terpengaruh dgn iklan competitor..
sapa2 yg penah dpt sms tu tau kot..


digi plak ada gak iklannye tp takder lah obvious sgt guna no or tiru org kuning ke bju bola merah ker..huhu


ini skdr my pendapat jer..
jgn plak ada yg ckp saya nie kolot ker apa..
apa2 ponx terpulang pada pelanggan itu sdri nak pilih talian apa..
klu rasa talian yg digunakan skrg bagus teruskan aja taak yah tukar2 ponx takper..
nota kaki: iklan ini tidak berbayar..huhu


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie