Sunday, November 2, 2008

Today I Write on grOCeriEs ShoPpiNg..

smlm utk mengelakkan kesengsaraan dok kat umah kitaorg decide kuar beli brg rumah..tak gi jauh ponx pi alamanda jer..owh yer citer psl kesengsaraan tu nnti citer lain entry ye..

so lepas zuhur rilex2 kejap kitorg ponx pegilah alamanda pusing2 dulu, jln2..tp alamanda takder apa2 lah sgt..

p me ada gak msk nichii ini gara2 kak red lah nie..huhu bju dia mgkn tak sesuai for me tp harga dia quite resonable lah jugakkan..tp yg pling me suka rasenya kasut dia kot..cntik n harga ponx lebih kurang vinci jer..so next time klu nak cri kasut blh cari kat sini lah..tp takder amik gambo plak kat sana malu..hehe

pas tu kat tgh2 ada wat pameran keta apa lai berangan lah sye sekejap..hehe berangan jer..tp bknlah dgn kereta idaman sye..apa keta idaman saye?? tgu huuuuu.. :)



lepas dh jln2 lapar plak..td bfast jer pas tu ada lai mkn utk tghari plak..so me decide utk mkn mknan yg menyihatkan..apa dia?? chicken rice shop hehe..sbb me mkn ayam steam. tak tau lah berkhasit ke tak sbb tgk kulit ayam tu byk plak lemaknye..me tak mkn le kulitnye tolak tepi..



lepas mkn solat asar brulah pi soping brg dapur kat carefour..ada mcm konsert kat dlm tu tp takder org tgk ponx kesian jer..tgk banner dia tulis artis UK's kumpulan ukays punye syarikat kot..tah ler tak amik tau sgt..tp suara derang oke gak sedap jer..cuma tak glamer so takder sapa lah yg heran..huhu

oke jom bayar..owh yer jgn ingat kitaorg beli mknan ringan jer eh..mknan yg menyihatkan ada kat bwh bakul tau..tersorok plak hehe..

hasil rembatan..tak byk sgtlah..sbb sayur2 kami tak beli kat situ sbb dia jual dlm kuantiti yg byk..kami nak mkn berdua jer..so rrugilah nnti sayur tu membusuk jer dlm peti membazir aje.



rembatan feveret kami tiap kali pi shopping..hehe penuh peti ngan ini jer..tak tgk kat rak ada 1 lai juice yg besar n 1 air yogurt tu..oke tu jer...jumpa lai entry lain ek..byk menda nak story nie..

~~~end~~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie