Monday, November 17, 2008

Today I Write ~ I'm not in the MooD... :(

hari ini sgt down lah motivation utk bekerja...pagi2 masa my dear nak atr gi keja bru me notice yg i didn't bring my handphone..ayoyo dh smpi kat stesen KTM bru perasan..nak pusing blk mmg lah tak sempat lai pun leceh lah nak pusing2...so today i will survive without hp..huhu bleh ke? bleh lah.. so takder lah entry2 bergbr ari nie...


mlm td plak me susah nak tido..tak tau kenapa..selalu dh letak kepala atas bntl, tutup lampu n bukak kipas bg sejuk2 sket confirm senang jer terlena..tp mlm tadi susah plak..dkt stgh jam bergolek2 bru terlelap, terlelap oke bkn tertido..huhu wpun me tido lambat dkt kul 12 jugaklah sbb ngk citer Nanny Diaries kat HBO..best gak citer tu ~ layannnnnn...

pas tu dah terlelap cm tu kul 1 terjaga plak sbb my dear msk tido..pas tu tido blk n sedar kul 4, sedar lai kul 5, kul 6 confirm lah tersedar..so maknanye i didn't get 6 hour qualitiy time to sleep oke so mean adalah sgt tidak sihat..

tp pagi nie tak rasa mengantuk sgt..tp kaki agak lenguh lah sbb dr stesen bangi smpi bndr tasik selatan tak duduk..dr stsen bndr tasik selatan smpi msjd jamek ponx tak dpt duduk..so sgt letih yer kaki + lenguh sbb main bowling sabtu lepas...

p/s: dear sila behubung melalui YM ye sbb tepon kat opis nie leceh lah sbb klu tepon hp kena through operator..so cm leceh lak rasanye..

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie