Thursday, November 20, 2008

Today I Write what i'm Eat..

wah mcm lah menda yg saya mkn hebat sgt..kui2 hari ini for lunch saya cuma mkn ini saja..


saya tak ada selera nak mkn ari nie..perut rsa sakit pas tu cm rasa nak muntah plak..keracunan mknan kah??? saya ponx tak tau.. mlm tadi saya demam lepas mkn ubat saya pki bju sejuk n stokin terus masuk tido..my dear selimutkan saya dgn selimut toto yg tebal itu dn tanpa membuka kipas..so dlm kul 1 mcm tu dh berpeluh jd lega sket..pagi2 nie bgn alhamudlilah tak demam n bleh g keja..ari nie kena pegi keja sbb esok saya cuti..

smpi opis cuma bfast roti bun ikan bilis satu..cukuplah tghari ponx takder selera nak mkn..so derang ajak pi kafe..saya cuma beli tampe serta kentang saja..kira mcm jawa cmpur omputih ler..hehe mknan tu ponx mkn dlm kul 3..

moga2 cpt sembuh lah sbb esok nak gi jln..brg tak pack ponx lain nie..haruslah mengemas mlm krg + ngan umah kena kemas jugak sblm ditingalkan...emmmmm

~~end~~

1 comments:

Tulip said...

semoga sembuh cepat...tu maybe demam nak apa2 tuu hehehe..

 
Design with love by Jiji for Zamimie