Tuesday, November 11, 2008

Today I Write about IC Recoder..

sbbkan masa belek2 IC recorder nie tetiba me rasa nak citer psl menda nie lah since takder idea apa nak menulis entry..dh bosan ler citer psl kisah idup jer..apa kata sesekali kita pi ker part gadjet2 plak..kot2 ada org tak tau bila dh tau nak terbeli plak..huhu

ICD-UX80
Digital Voice Recorder with 2GB storage capacity
Built-In capacity of up to 2GB
MP3 Playback with ID3

Title Display
Records in MP3 format
Drag & Drop Recordings/MP3

files
5 Recording Modes
Enable user to change Title of

Recording
Digital Pitch Control
Voice Operated Recording
Colour Availability: Black and Red

oke ini spec dia..lagi satu dia leh record automatically tau bila detect pergerakkan..ini plak gbrnye..
dia mcm pendrive gak bleh terus cucuk ke PC sng jer nak transfer recording..

act sbb skrg nie sye sdg menggunakkannya..bkn sdri punye tp opis punyelah..saya tol melaram..
function for me sbb bila tetiba time derang record miting tetiba system down so at least ada backup..ataupun kdg2 ada ahli mesyuarat nie bercakap tak on mic so automatically recording tak akan dpt dirakam..so mslh kepada kami utk wat report verbatim nie..

yang nie plak kita tgk size sbnr..kecik jer amik masa miting smlm..hehe takder kojer..sbb rasa mend nie mcm kiut jer.. :)



oke ini plak sgt menarik oke

ini utk kak red..hehe

ini plak utk saya sbb saya suka pink kan..hehe :D

~~end~~

2 comments:

Kak Red said...

ha yang untuk akak ttuh

bila akka leh dapat?

ha hahahahahha

gelabahhhhhhhhh

mieoney aka zamimie said...

owh yg itu saya bg gbr jer tuk akak lah..hehe
klu nak tgu yg real 10 thn lagi bleh tak? heheh

 
Design with love by Jiji for Zamimie