Friday, November 14, 2008

Today I Write ttg My Mkn Malam...

ptg tadi blk keja ujan lebat giler...saya blk keja kul 5.30 dpt catch up train lewat dlm kul 6.18 lebih kurang...smpi jer kat kajang ujan tp tak lebat sgt..smpi ukm dh lebat giler plak saya tgk..smpi jer bangi smkin lebat plus ngan kilat serta guruh yg dasyat..




my dear dh smpi tp sbbkan ujan so tak leh lah saya nak ke kereta n saya ponx tak bwk payung..so terpaksalah tgu perut plak tetiba lapar...so dlm kul 7 ujan msish lai lebat so we have no choice my dear kuar gak amik saya guna payung..lenjun jugaklah walau pki payung..huhu




dlm keta fikir nak mkn apa ek sbb dh kat kul 7.30 so nak msk simple2 jer lah since brg bsh ponx byk dah abis..so my dear request nasi grg cina..okelah blk mandi smyg terus kentung kentang kat dapur...by 9.00 jer dh siap mkn n sidai bju sekali sbb nak ngk citer nacho libre kelakar giler citer tu..




citer psl mamat tu biarawan dok kat gereja menjd ahli gusti yg loser..dpt duit gak wpun kalah belikan mknan utk anak2 yatim kat gereja tu..




pjg lai citer mls ler nak citer..nak smbg tgk citer lain yg best..lai ponx dh mlm2 nie takder idea nak tulis..
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie