Wednesday, November 19, 2008

Today I Write About New SOng...

ye kawan2 perasan tak saya dh tukar lagu kat tepi tu..saya lebih suka lagu ini n ini adalah lagu cinta saya (poyo lah plak)...lantak ler..huhu lagu ini saya penah idamkan menjadi lagu background tuk majlis kawin kami belah my dear sbb wedding tu wat kat dewan..tp tak jd ponx huhu..



kenapa saya sgt suka lagu ini?? sila hayati smbil menyanyi bersama lirik yg ada kat bwh ini ya..


Sempurna♥♥

Kau begitu sempurna
Dimataku kau begitu indah
kau membuat diriku akan slalu memujimu

Disetiap langkahku
Kukan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

*
Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna.. Sempurna..

Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

~~~~~
walaupun lagu nie lelaki tujukan tuk perempuan tp saya tujukan lagu nie tuk my dear..klu prsn ada part2 lirik yg mcm touching bagi saya..

Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku
~
cth mcm part nie dia kira mcm my dear bg smgt semula kat saya waktu2 kejatuhan dulu, waktu2 mood tgh down n waktu yg saya rasa sayalah org yg paling seday n susah sekali dlm dunia..alhamdulilah tuhan makbulkn doa saya dan saya berada disini semula..

Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa
~
part nie plak cm saya nak ckp lah jgn tinggalkan saya..sbb klu saya ditinggalkan saya tak tau cmner nak hadapi semua..yerlah dh biasa bersama tup2 kena tinggal mestilah seday..rasa diabaikan ponx dah rasa down giler inikan pulak klu ditinggalkan..
saya cuma mampu berdoa agar kebahgian ini berpjgn..

~amin~

1 comments:

Tulip said...

me & myhabi punn suka sgtt lagu nii..

 
Design with love by Jiji for Zamimie