Tuesday, November 25, 2008

Today I Write tapaU at SeleRa DuTa...

hari nie lunch best..uma ponx ajak pi beli mknan kat luar..nie 1 st time nak pi mkn nasi ayam kukus kat selera duta at jalan duta..derang penah mkn sblm nie..saya jer yg 1st time nak try...sedap jer nasi nie serta murah berbanding lunch saya smlm..yg nie saya nak citer kat entry lain ye..
~ini adalah uma si driver hehe~

~kami nak pi mkn kat sini~

~kami nak beli mknan kat kedai nie~

~kami beli mknan ini..nasi kukus dgn ayam grg rempah~

murah jer mknan nie nasi kukus + ayam grg rempah (quater) RM4 jer..sedap plak tu nasi dia..lembut jer putih bersih lagi menyelerakan wpun mkn ngan serdak grg ayam rempah tu.. dia ada bg mcm some kind of kuah kari ponx ada, kurma ponx ada, mcm smbl jer ponx ada + cili padi blend yg mcm ala2 nasi kerabu tu...apa2 ponx sedap..huhu

~sblm balik beli jambu kat sini dulu~

~dia jual jmbu serta air jambu yg sangat sedap..rasa air jambu tu fresh je + dia tmbh serbuk asam dlm air tu..yummylicious!!~

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie