Saturday, November 1, 2008

Today I Write about Perempuan Yg MenyaMpaH...




ini bukan gbr antu ju-on oke..ini adalah pompuan yg tak tau lah nak ckp apa.. nak gbr kan apa kat dia tah.

sapa2 yg naik ktm kat kl sentral mesti tau yg skrg ni dh kena beratur..so ada lah derang buat line ijau, merah dan biru..

so nnti bila derang announce train dh nak smpi derang akan bgtau sekali kena beratur kat line kaler apa..yerlah train nie kan ada lain2 pintu..

so kitaorg beraturlah kat line ijau..diluar line ijau..tetiba ada satu minah cino tu dtg terus jer berdiri kat tgh2..dh ler dtg lmbt..lain2 ler klu dia yg 1st beratur kat situ..




nmpk tak arrow oren tu..itu ditgh2 yer..yg tu gunanya sbg laluan utk org turun dr train..org beratur diluar line ijau..dia kira mcm ada flow lah..org kuar dulu pas tu bru msk..


minah nie plak ngan rasa tak bersalah diri kat tgh2..polis bantuan yg konon garang tu plak wat bodo jer..dh ler memekak2 tiup wisel..


pas tu minah tu plak kerek2 jer mukanye..ko klu nak kerek2 nak eksen2 pi naik keta lah..ini public transport oke tmpt org bertolak ansur atr satu sama lain..


orang2 mcm nielah yg sgt kurang ajar yg selalu tak bg laluan terus menuju masuk kat dlm train.. yg menyebabkan keadaan mnjd sesak dn kelam kabut... $%#%*&$*^$ punyer olang.. lain kali pi beli kereta lah kurang kesedaran sivik betul..huh


~~~end~~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie