Wednesday, November 5, 2008

Today I Write on Watching Madagascar Escape 2 Africa...



smlm sye pegi tengok citer madagascar..dpt tiket free untuk Premiere Screening lai tu @ midvaley..at first mcm tak jd pegi jer sbb my dear ada keja kat site..tp at last dpt gak pi tgk..pegi ponx dh lewat sbb saya balik keja lambat sket so terus ke midvaley sbb my dear akan dtg dr site terus ke sana...

tiket bleh dicollect pada pukul 7.30 at nuffnang counter tp saya dah beratur kul 7.15..luckily saya dgr ckp my dear utk beratur sbb dlm area 7.30 tu barisannye menjadi pjg..and sbbkan kitaorg awal dptlah seat yg atas sket..klu dpt seat yg bwh2 sure lah tak pi tgk klu cmnie..yerlah dh mendongak jer cmner nak tgk..tak selesa lah..

so selesai amik tiket dlm kul 7.45 so kitaorg pi smyg dulu n mkn..saya tak mkn ponx sbb dh mkn kat opis mee grg telur mata kerbau RMT yg selalu kitaorg dpt..alang2 mknan smpi awal so saya mkn lah dulu sbb kononnye tak jadi pi midvaley kan..so saya teman my dear mkn kfc dan saya hanya mkn cheezy wedges n ice lemon tea jer...diet lah konon tp mkn cheezy wedges, apa kes??? hehe after terus berjln ke gsc sbb dah waktu tu dah kul 8.40..

so kali nie kita enjoy looking at my pic jerlah ye..next entry bru kita citer psl movie itu.. :)

beratur amik tiket...tp yg crowded2 tu org nak dptkan tiket free melalui keratan akhbar.

saya beratur kat kaunter nie..nama mmg dh tertulis utk tiket so tak yah rebut2..

check nama sblm dptkan tiket..

yea yea sye dapat tiket ini...

kami dan kami akan menonton...




cerita ini...(jgn hiraukan model) huhu

dipersilakan Alex the lion
malu nak amik gbr ngan mascot tu..hehe



the ticket



~~end~~

 
Design with love by Jiji for Zamimie