Sunday, November 16, 2008

Today i write Tentang danGerous Car...


ye kereta ini sgt dangerous ye..sapa2 yg jumpa sila band atau honk kuat2 kerana saya sgt marah dgn kereta ini..diulangi sekali lagi SANGAT MARAH oke....WGF9613 sila memandu dgn cermat oke..

sbb apa saya marah sgt??? sbbnye smlm masa kitaorg otw ke mines kami hampir belanggar dgn kereta ini..kereta ini telah membabi buta masuk ke lane tgh kitaorg dgn selumbernya wpun my dear dh honk..dia wat bodo jer pemandu tu..pekak ke apa tah..siko giler oke..saya dh berdebar2 dh dlm keta tu..mmg klu tak elak sure kena..lahanat tul..rasa mcm cha ya jer...saya sgt marah oke org yg drive bodoh sgt..

pas tu lepas tu keta nie ada blkg kitaorg dia ponx ngan slumbernye potong kiri..saya ponx tak marah tp geram jer sbb dr kes td..jln depan sket ujan lebat giler n keta tu ada kat depan kami guna lampu hazard dn telah memandu ke kiri ke kanan..sgt bodoh dn membahayakan pengguna jln raya yer...risau sungguh saya..

lepas my dear dh potong keta tu bru saya rasa lega..owh btw keta tu ada kemek kat belah kanan so mean pemandu dia mmg giler bodoh tak pndi bwk keta..tp please jgn libatkan org lain yer klu tak nak idup lama..
p/s: kepada pemandu lain sila memandu dgn berhati2 yer sblm dibodohkan oleh saya..pesanan khidmat masyarakat ini dibawa oleh http://zamimie.blogspot.com hehe...
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie