Sunday, November 16, 2008

Today I Write aktiViTi Ujung MinGgu..

oke hari nie saya nak citer psl smlm lah yer..yerlah smlm one whole day byk menda nak buat so tak sempat nak berblog...n weekdays ponx tak sempat nak spend masa bersama2 sbb kdg2 smpi umah dah lewat buat keja umah sket dh ngantuk..so weekend adalah hari yg sesuai tuk spend masa ngan family..

oke smlm kitaorg spend masa bersama kat luar..pagi2 lepas mengemas, mendobi, memasak utk lunch kitaorg kuar utk ke mines dlm kul 3.20 gitu..owh kami kena smpi sblm kul 4 sbb saya ada booked citer Quantum of Solace..planning awal nak main bowling jer tp my dear nak tgk wayang dulu..oke layannnn...
hampir2 ke mines jem teruk giler nak msk mines..heran jugak sbb sblm nie tak penah plak mines sejem itu..okelah ruap2nya ada chinese largest book fair..patutlah berbas2 serta berbondong2 org kat mines..
sempat lah saya smpi utk collect ticket wayang..tp heran tul tak ramai org tgk wayang kat mines nie dn movie ttuk show kul 4.45 masa saya collect ticket kul 4.00 masih byk lai seat kosong..pelik kan..kat tempat lain james bond nie mesti full jer..
oke dlm kul 6.30 wayang ponx tamat..best gak citer nie..entry review akan muncul kemudian hari..hehe oke after that kitaorg gi main bowling...feveret tu hehe..dh lama giler tak main bowling nie...sejak kawin tak penah main, ada ponx nak pi main org ramai berserta ada tournament so batalkan aja lah niat kamu itu..
so smlm main lah bowling dua game oke...lenguh giler tgn2 nie..hehe owh saya strike 3 kali oke..hehehe sgt seronok sbb dpt memperbaiki skill saya n saya dh tau cmner cara yg betul main bowling ngeh ngeh....
slps smyg maghrib rasa mcm nak karaoke plak..so pegilah recce tempat..ala karaoke jamban jer..tp tak jadilah sbb dikira ikut lagu..kalau kira per hour best jugak..rasa tak best nyanyi skip jer nyanyi lagu lain plak..huhu
so kitaorg wat decision tuk balik umah jer tonton sehati berdansa tp tak jadi terus menuju ke pasar malam bangi..huhu mkn sate kat sana disamping jln2 :) n dinner kami hanya sate sja yer..takder mknan smpingan lain ponx..


so far smlm hari yg sgt seronok n kitaorg spend kualiti time bersama ye...sgt seronok..owh abaikan lubang idung saya tu yer..seronok sgt mkn sate..hehe
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie