Thursday, November 20, 2008

Today I Write about Hair Style...

email nie dh lama dh dpt..tp sbbkan smlm saya nak pi potong rmbt so selongkarlah email cari gbr nie...hehe jumpa gak..ini jenis hair style yg dijangka famous thn 2008..sbb dpt email awal thn lai dh..bru skrg nie dok belek2..hehe



smlm after work saya pi gunting rmbt kat kl sentral RM40 sekali gunting n kalau cuci sekali RM55..sbbkan masa tak byk so saya gunting jer..mahal lah kan gunting smpi 40 hinggit (tp takper ada org sponsor hehe)..sblm nie selalu gunting kat kg RM10 jer..murah kan..huhu klu cuci sekali RM20..ponx murah kan.. tp nak tgu blk ke kg lmbt lai so potong kat sini jer..

tpkan wpun dia RM40 tp sgt puas hati yer dia potong..hairstylist dia nama June..saya suka jer dia potong sgt teliti..hehe

so dptlah rmbt pendek yg diidamkan..hehe saya sgt suka..owh yer saya ada snap 1-2 pic jer kat salon tu tp malas lah nak letak kat sini sbb gbr tak menarik..ingat nak letak gbr sblm dn selepas tp tak jdlah..hehe

~~end~~

2 comments:

Tulip said...

mahal betol potong rambut kt KL..rm40..huhhuuhu...kalu dok sana dulu, mesti tuggu blk perlis dulu baru potong rambut..murahh :D

mieoney said...

itulah mmg mahal ponx..tp no choice lah dh tak larat dh ngan rmbt nie..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie