Wednesday, November 26, 2008

Today I Write JourNey Part 3....

~keindahan ciptaan tuhan~



~gadis bunga kah??~

oke meh citer utk part 3 plak..so kli ni takder kronologi sbb kitaorg takder wat apa2 ponx ahad tu sbb nak blk kl dh..

so dlm kul 10 lebih cm tu kitaorg check-out kuar dr villa pi bfast kat pekan cameron tu..lepas tu jln2 kat kedai yg ada stroberi besar2 tu..apa tah nama kedai dia..
~mari mkn stoberi sedap tp masam huhu~

pas tu turun blk pi beli sayur2 kat psr tani..
dh settle semua kitaorg turun ke tanah rata plak lepak2 jap mkn..terus blk ikut tapah..
~atr product keluarn cameron~

otw turun tu singgah kat ladang teh..yerlah sbbkan saya 1st time ke cameron so derang bg peluang lah bgbr ngan pokok teh..~saya suka gbr nie..nmpk evilnye..hahaha~
[saya tak petik ponx teh tu..eksen jer lebay hehe]

~kenangan~

pas tu dlm kul 3 terus blk kl..sampi bentung dlm kul 8..pas amik keta terus blk ke BSP smbil mkn mc'd..malas nak singgah mkn kat mana2 huhu..

smpi umah btl2 kul 10..mendobi dulu bju satu beg, mandi2 terus tido sbb soknye (isnin) saya keja tp my dear cuti..huhu

oke itu jer nak citer..slbihnye layan gbr..ada byk gbr tp sket aja cukuplah ye..huhu

~sayalah gadis teh~

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie