Wednesday, November 12, 2008

Today I Write on My New Interest

wah ada interest baru gitu..hehe act takder lah baru mana ponx..tp sbbkan saya kan mmg suka mengambil serta mengedit gbr..jadi bila dh jmpa software yg sesuai maka saya telah menggunakan masa free time saya utk wat menda2 nie..owh ye free time di rumah ye..kang ada org ingat saya takder keja plak..tp kadang2 saya ada gak main game kat opis masa free time..yerlah dr pada mengumpat mengata baik lah buat menda lain kan yg tak akan menyakitkan hati org lain serta tak memmkn daging saudaranya sendiri..

ckp byk tak guna yer..ini ada sket2 gbr yg telah mendpt sentuhan editing..huhu byk lai yg akan menyusul sbb next week adalah hari cuti2 malaysia..best2 :) tgu entry cuti2 malaysia next week..live.. (klu boleh lah) :)




p/s: hari nie entry mgkn skt jer sbb sebuk sket..

~~end~~

5 comments:

Anonymous said...

eh..akak gune software pe nak edit ni...cam menarik je..weeeee


-CIk Bella-

mieoney said...

nak ker..meh ke rumah jiran sblh berguru..hehe

PakciQue said...

Big epal memang sedap..

Pernah cuba J.Co..?sme sedap mcm big apple..try kat pavilion..

Tulip said...

guna software apa yerr edit gambr2 tu...semuanya cantik2...
& nk download kat mana yerr? :p

mieoney said...

tulip nak bljr ke? mintak duit pengeras bleh? hehe
d/load photoscape..sye wat kat situ jer..sng jer..

 
Design with love by Jiji for Zamimie