Tuesday, October 11, 2011

10 Finalist Blogger MasterChef...


siapakah yang akan memenangi masterchef malaysia version blogger nantikan sabtu ini...dibawah adalah senarai 10 finalist yang akan mencabar satu sama yang lain...owh diri sdri ponx berdebar2 rasa nie sbb takut nnti jadi blank mcm ari tu...harap2lah mystery box tu menda yg saya bley fikirkan kewarasannye...hehe

falihinjasmy ramalkan kitaorg akan buat desert...tak mustahil juga tp apakah main ingrediant tu mmg nebes lah klu tetiba dia bg menda yg kita tak pernah watkan...klu sayalah bg ayam ke, daging ke, udang ke, sotong ke pandai lah saya nak goreng or campak menda2 bg sedap...tp klu desert nie mmg ler saya fail sket hehe...

apa2 ponx debaran kian terasa...semacam debaran yg korang rasa nak tgu masterchef malaysia yg bermula 22 oktober ni...so kat bwh nie saya letak senarai nama 10 finalist blogger masterchef yg akan berentap sabtu ini...

  1. zamimie ~ http://zamimie.blogspot.com
  2. wawa ~ http://eencyweency.blogspot.com
  3. yatie ~ http://sawanila.com/v10/
  4. falihin ~ http://falihinjasmy.blogspot.com
  5. james ~ http://doggyjamessays.blogspot.com
  6. jejai ~ http://teratakarmo.com
  7. baby sumo ~ http://goodyfoodies.blogspot.com
  8. wendy ~ http://wendyinkk.blogspot.com/
  9. strawberi ~ http://mystrawberi.blogspot.com/
  10. erna malia ~ http://jabberholic.blogspot.com/
info on MasterChef Malaysia yang akan bermula 22 Oktober 2011 ini

MasterChef TX - starting 22nd October 2011 (saturday -wednesday, 9.00 mlm)
Master Class - every Friday, 9.00 mlm [wajib tonton tuk dptkan tips masakkan]
Program Channel - Astro Ria (Channel 104)
Official Site URL - http://www.astro.com.my/MasterChef/
Facebook Page - http://www.facebook.com/MasterChefMalaysia
Twitter Link - http://www.twitter.com/MasterChefMY

~~end~~

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

all the best!

yatie said...

debaran makin terasa...jangan dessert dah... i pun fail bab desert..

Rozita said...

Gud luck to you...I bagi sokongan sambil nonton nanti ok.

Tg Wani said...

owh baru paham...good luck beb!

 
Design with love by Jiji for Zamimie