Monday, October 17, 2011

Adakah Blogspot Sedang Bermasalah?

pagi nie semangat pegi keja...awal lai dh kuar rumah sblm 6.30 dh atr eman pi rumah bbysitter...kesian pagi2 tgh tido lai dh pi rumah kakak...sblm pejam mata masih lai di rumah celik2 mata jer dh ada kat rumah kakak...nak wat camner terpaksa...takper doa2 jer semoga dapat keja yang area2 dengan rumah...takderlah kena berangkut eman pagi2 buta...klu keja dekat2 putrajaya ker, cyberjaya ke, bangi ke kul 7 - 8 lebay baru lah kuar g keja kan...

oke dah melalut ke citer lain plak...sbnrnye pagi nie datang keja semangat2 nak wat enry pasal Blogger MasterChef yang saya dok gebang2 kan setiap hari minggu nie...yang wat saya berdebar cam nak amik kptsn SPM tu...tp tup2 blogspot tak ley display gbr...bila bukak gbr kosong jer yg ada kotak jer...ke kat opis saya jer yg tak bley...cer korg2 yg bkn seopis ngan saya respond sket...korg bukak blogspot ada tak kuar gbr...respond eh kat comment...sdg wat dignosis ala2 CSI nie...kot2 dah jmpa saya bgtau ek...

owh sblm tu nak ckp saya kalah dlm Blogger MasterChef...takder can nak jadi selebriti chef...sob2....so sapa2 yg tau psl gbr tak kuar kat blogspot and camner nak baiki bgtau yer...nnti bley lah saya share ngan korg gbr2 masa event sabtu lepas...klu tak inilah saja entry utk hari nie...sob2 lai...

~~end~~

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

ke server opis yg dah blok?
la ni ok jer tgk blog bagai..

mieoney said...

oke dah tau dh sebabnye...sbb server slow sgt2 smpi tak ley nak loading gbr...huhu

tq sidratul sbb bg idea sket tanya org IT... :)

 
Design with love by Jiji for Zamimie