Thursday, October 6, 2011

Jamuan Raya Lagi...

walaupun raya dah habis jamuan mmg tak putus2...bju ponx dan makin sendat blk dh nmpknye sbb asik makan jerkan...huhu hari nie ada lai jamuan hari raya oleh BNBBC...sementara nak mulakan tu sbb derang kena tgu PM ngan TPM so apalai camwhore jerlah...guna iphone jer malas nak usung kamera sbb fokus utama ada lah mkn....






.:: kambing panggang with mint and black pepper sauce ::.

.:: laksa asam ~ tak besh langsung ::.

.:: yong tau fu ~ sedap ::.

ini jer yg saya makan tp dia punye kenyang tu sampai ke paru2...byk lai yg saya tak mkn seperti yg berat2 mcm nasi...nak kata byk saya amik tu takderlah nmpk cam byk sbb saya fokus dekat2 so nmpk cam byk dan besar....jalan ponx tegak jer rasa mcm mkn nasi dua pinggan plak...tp hakikanye mknan adalah satu mangkuk sup tu jer...mgkn perut saya dah mengecil kot...bgs it's a good sign yg saya dah bley mulakan diet utk turunkan lemak2 yg tak diperlukan hehe....tetiba teringat plak kenapa yg kenyang sgt tu...sbb saya minum 3 gelas air oren kat atas tu hehe patutlah melampau dia punye kenyang tu...huhu

oke dah tu jer nak citer sbb kepala cam bengang sbb mlm tadi terlebay tido...huhu boley tak tido dr kul 9.30 -5.30 ~ tp cukup 8 jam tido patutnye segar bugarkan...agaknye sbb umur dah meningkat so bdn dah tak berapa nak fit lai...nak kena wat excercise lebay nmpknye nie...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie