Thursday, October 20, 2011

Apple iPhone 4S...

.::iPhone 4S lets you use your voice to send messages, set reminders, place phone calls, and more ::.






best tu iphone 4s baru nie...mmg ciri2 hp yang diidam2kan...sbb tak yah susah2 nak taip sms...cakap jer terus send...lepas tu kita ponx tak yah sebuk2 nak baca masa drive kan dgr jer sms apa yg kita dapat...huhu tp klu tak silap saya kat korea dah ada tepon cam nie...sbb masa tgk citer korea playfull kiss tu ada dia guna tepon style cam nie...ckp lepas tu sms sampi kat bf dia huhu...sweetkan takderlah tergeliat tgn nak menaip...lepas tu ada satu part tu dia baru kawen and nak wat sarapan pagi...lepas tu dia ckp kat phone tu "english breakfast" terus lah kuar gbr mknan2 tu...rasa saya tu bkn iphone...citer ponx lama dah saya rasa...so maknanye teknologi korea lagi hebat dr iphone...


lepas tu nak google cepat jer...kira mcm kita tanya kat member kita lah "wei magrib kul brp ek?"....selalu jwpn kita dapat "tah ek tak prsn plak" atau ponx "jap nak cari soratkabar" atau "minggu lepas maghrib kul 7.10 ari nie tak tau plak" atau "blm azan lai lah"... (-__-) kita cuma cakap waktu solat terus dia carikan tuk kita...klu part2 masak tu yg saya suka semua dihujung bibir jer bkn dihujung jari lagi lah...hehe 

tp kalau kat malaysia nie susah lah dia nak tulis apa yg kita ckp... cthnye best dowh...hehe kang apa yg dia taipnye...atau ponx bgs juga sbb lepas nie org semua cakap bahasa penuh jer...sebutir2 plak tu cakap yerlah kang takut iphone tu yg tak phm... takder dah bahasa2 singkatan yg kita sdri tak paham kan...tak ley lah saya nak tulis ponx for pun...biasa saya mmg suka over2 sket taip msg...tp for sure lah dia akan guna bahasa engrish kan...

kat bwh nie price kat malaysia...tp tak taulah price sebenar atau tak..and bila masa akan berada dipasaran malaysia ponx saya tak tau...rasa tak lama lagi lah kot...lepas tu tgklh org beratur nak beli iPhone 4S nie mesti dekat 2km beratur...huhu dasyat kan org malaysia nie kaya2 senang jer nak beli gadjet2 baru...


iphone 4S price

Black Color
16GB – RM2590
32GB – RM2990
64GB – RM3390
White Color
16GB – RM2690
32GB – RM3090
64GB – RM3490


 ~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie