Friday, October 14, 2011

Blogger MasterChef Malaysia...


debaran dah semakin terasa dah nie...tak lama jer lai esok jer harinya untuk para finalist blogger masterchef malaysia...mmg tak tido nyenyak lah mlm ni...mlm sblm2 nie ponx tido saya tak berapa nak nyenyak...dah macam org tgu result SPM lah plakkan dia punye debaran...pertandingan masak jer...bkn pertandingan biasa2 tau...tp pertandingan yg asik2 disebut dikalangan blogger nie...

klu menang blogger masterchef nie hadiah bkn biasa2 tau...hadiah agak luar biasa juga tuh...klu lah saya dpt alangkah bagusnye [amin]...


GRAND PRIZE (Best MasterChef Blogger)
RM3,000.00 in cash
Panasonic IH Cooker (Model: KY-C227B) worth RM2, 799
BHPetrol Cash Voucher worth RM 500.00
Ipad1 (16GB) with WIFI
Masterchef Pendrive (4GB)
Mitten
Nestle Hamper worth RM 300.00

Runner up Prize – (2nd Best MasterChef Blogger)
RM2,000.00 in cash
Panasonic Microwave (Model: NN-GS597) worth RM999
BHPetrol Cash Voucher worth RM 400
Ipad1 (16GB) with WIFI
Masterchef Pendrive (4GB)
Mitten
Nestle Hamper worth RM 200.00

8 x Consolation Prize Winners
BHPPetrol Cash Voucher worth RM 100
Nestle Hamper worth RM 150.00


best tu hadiah dia...yg plg utama adalah cash money...yg kedua adalah barang elektrik...klu dapat induction cooker tu bgs lah senang klu pki tak derlah comot2 buntut kuali and periuk saya...boley lah beli set tefal tanpa perlu risau nak sental montot dia...hehe klu tak dpt induction cooker dpt microwave ponx oke jer sbb saya ponx takder lai microwave nie...hehe 

so kepada yg berada berdekatan shah alam tu bley lah korang pegi kat SACC Mall sabtu jam 12.30 tgh hari untuk support us [blogger + masterchef malaysia]...bley lah korg tgk kami semua para blogger beraksi...lepas tu jangan lupa tegur2 saya klu ada yg baca blog saya lah kan... *wink *wink


jangan lupa juga support MasterChef Malaysia yang akan disiarkan 22 Oktober nie....


MasterChef TX - starting 22nd October 2011 (saturday -wednesday, 9.00 mlm)
Master Class - every Friday, 9.00 mlm (Channel 104 & 711)
Program Channel - Astro Ria (Channel 104)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie