Tuesday, October 11, 2011

~9.10.11~




ada apa dengan 9.10.11 ini yg bersamaan dengan 9 oktober 2011....ada lah yg bermakna utk kami sekeluarga sbb kakak saya telah melahirkan anak dia yg ketiga pada tarikh ini...best jugakkan tarikh tu...tp kira baby mmg pandai cari tarikh lahir dia...ikut due tarikh 11.10.11 sedap gak...tp terawal juga ponx best gak tarikh tu...thn nie eman akan menyambut besday dia yg kedua pada tarikh 11.11.11 ponx best gak...hehe 

.:: bundle of joy for my sis and bil ::.

baby adalah mcm kecik comel jer...cam beza sket dari eman saya rasa...sbb masa eman lahir saya rasa eman mcm besar wpun berat and pjg dia lebay kurang jer...tp mydear ckp sama jer hehe saya yg perasan sdri kot sbb eman skrg dh besar kan...tu pasallah cam ilusi optik disitu...hehe

.:: abg ngan kakak jgn nakal2 tau kena tol umi jaga baby yer ::.

so smlm smpi ada mak saya and mak mentua kakak saya...mak saya sampai petang smlm juga..eman bila tanya nak baby dia terus geleng ckp tak nak...tp dia nak tenguk jer baby tu...bila turunkan dari dukung asik sebut baby, baby...

.:: my mum, mydear and eman ::.


kitaorg lepak tak lama ponx sbb esoknye nak keja dah...lai ponx ada kwn kakak saya nak dtg waktu tu so baik kitaorg calo dulu dr wat sempit bilik hehe...sblm balik sila lah tgk budak yg tak nak baby tp nak tgk jer baby tu...hehe

.:: mak ngah nnti kita blk kg kita tgk baby mak ngah lai yer...mak ngah jaga diri and baby tau ::.

~~end~~

4 comments:

ikatankasihku said...

dpt anak buah baru yer..tahniah..

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah dpt ank sedare baru :)

Zana Adieyza said...

congrats sbb dpt anak buah baru.. comel!!

mieoney said...

thanks semua...hehe baby baru lahir mmg comel sedap plak bau baby kan...tp dah besar sok dh melasak comot and masam jerlah...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie