Thursday, October 6, 2011

What's in the Bag?


mesti korang tertanya2 kan apa yg ada dlm beg yg astro bagi nie...masa first2 saya tgk ada goodies bag kat tepi tu ponx saya dah cam gedik2 cakap ngan mydear bestlah bley dpt brg astro kot...tak menang ponx takper sbb dpt hadiah juga hehe....jom tgk apa yg derang bagi kat dlm tu...


dalam tu ada totally barang dr masterchef malaysia...dpt satu t-shirt masterchef kaler putih...jeles tul tgk inaAchik tu dia dpt t-shirt kaler merah...huhu dpt sim card back-up device dr hong leong bank rasanye...yg sarung tgn nak angkat menda panas tu dari masterchef [sayang ooo nak pki hehe], voucher BHP Petrol bernilai RM100 dan lai satu dlm tin yg dr astro tu sila tgk dibawah yer...


pendrive masterchef malaysia...rasa mcm 4gb tak cek ponx sbb belek2 cam tu jer...byk dah pendrive saya...yg mmg saya punye sdri ada dua [1gb & 8gb] satu lai 4gb dapat masa mamil gold punye event and skrg dpt lai...yg nie ponx sayang gak nak pki nie...hehe tp takut plak kang klu simpan tak ley guna plak...klu jual ada tak org nak beli huhu...

so peringatan seperti biasa yer

MasterChef TX - starting 22nd October 2011 (saturday -wednesday, 9.00 mlm)
Master Class - every Friday, 9.00 mlm

Program Channel - Astro Ria (Channel 104)


~~end~~

1 comments:

Heldamelissa said...

bestnye dpt peluang join eh...teringin nak join...tp malu :)

 
Design with love by Jiji for Zamimie