Tuesday, October 18, 2011

MasterChef US ~ Derrick & Christine Eliminated Out

sapa tengok masterchef malam ahad ari tu...sure ramai yg tengokkan...sakit jiwa kan tgk huhu...start dr episod sblm tu yg semakin menjadi2, semakin menyampah plak ngan christian tu sbb dia rasa mcm bagus sangat...judges tu ponx naik menyampah ngan keegoan dan kebongkakan dia rasanye...sbb tulah masa chef gordon sebut dry mashed potato saya dah gelak2 dah sbb klu tak silap dia sorang jer yg buat mashed potato masa tu...

org mcm nie mmg lah bgs...sbb totally semua kawan2 ponx cakp dia yg plg bgs masak...tp klu dah perangai mcm tu dia mmg tak bley pegi jauh...mcm bad temper lah jugakkan...tp klu tgk masa chef gordon suh christian rsa masakkan jenifer tu muka jenifer adalah sangat gembira..hidaung dia dah kembang2 dah...klu bley terbang dah terbang kot dia....

so mlm tu derang berdua yang kat bwh nie yg terkuar...derang buang dua org sbb mlm sblm tu msk preassure test kena wat cheese souffle tu takder sapa yg terkeluar...so mlm tu derang failed masa wat tomato sup...pergh wat tomato sup jer tu punyerlah kan...hehe apalah gaknye rasa tomato soup tu cam terasa nak buat plakkan...hee selamat ben tak kuar wpun sup dia plg tak sedap...haha sbb dia kreatif kan so dia diberi chance lah...

 .:: Christine ::.

  
 .:: derrick ::.

dah tinggal 6 org jer klu tak silap saya...so minggu nie kita tgk sapa plak yg terkeluar..tgk pada preview dia ada cabaran berkumpulan yg ala2 hell kitchen tu...mmg hell lah nmpknye...huhu owh lepas tu kita bley tgk masterchef malaysia plak kul 9.00 kat astro ria..klu tak silap hari ahad adalah hari preassure test...sapa2 yg tak menepati citarasa akan di kick out sekian terima kasih....hehe

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie