Thursday, October 13, 2011

Juri MasterChef Malaysia....

korang sure dah tau kan sapa juri2 yang akan menghakimi masterchef malaysia yang julung2 kali akan ditayangkan di astri ria [channel 104] bermula 22 oktober ini...

.:: chef priya ::.

.:: chef jo ::.

.:: chef riz ::.

.:: chef zubir ::.

.:: chef yahaya ::.

inilah dia senarai2 chef yang akan menghakimi masterchef malaysia nnti...adakah konsep derang macam masterchef us yang pedas dan kasar....atau adakah mereka mcam masterchef australia yang sangat lembut serta membantu peserta supaya tak down...klu masterchef australia tu selalu dia akan high-five klu cam org tu bagus and masak best... klu tak bgs ponx derang tak akan kondem...

so kita tgu jerlah derang beraksi sebagai juri nanti....atau adakah derang yang akan menjadi juri masa blogger masterchef sabtu nie....cam takuit jer...haha sbb chef jo and chef yahaya tu cam garang jerkan...mesti derang nie jadi mcam chef gordon dlm masterchef us tu...

pic: google.com
so peringatan seperti biasa yer

MasterChef TX - starting 22nd October 2011 (saturday -wednesday, 9.00 mlm)
Master Class - every Friday, 9.00 mlm

Program Channel - Astro Ria (Channel 104)


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie