Friday, October 7, 2011

KFC Tom Yam Crunch...


smlm mydear ajak pi mkn kfc sbb katanye kfc tom yam dah kuar balik...saya poxn tak perasan bilanye yg kuar tp tak pernah tgk dlm iklan kat tv ponx...tp mydear ckp dia bru jer dgr dlm radio masa blk keja tadinye...kira masih baru lah nie...saya cari dlm website kfc ponx takder lai tp dlm facebook kfc malaysia dah kuar dh posternye...zaman skrg semuanye advance dgn fb...saya nie plak dah ler pemalas lipas nak bukak fb sbb rasanye takder menda ponx yg saya nak wat kat dlm fb melainkan browse sekali imbas jer cam tu...tp saya tau ada org yg rajin tol bukakan dan tol browsekan fb saya...huhu [u know how u are =P ]....

mydear klu mkn kfc yg hot n spicy tu dia tak berapa suka sgt...selalu klu mkn dia sure akan amik original...tp bila ada perisa tom yum ke kari ke laju jer dia like...saya plak hanya bley terima yg hot n spicy biasa jer klu ada perasa2 tom yum ke kari ke cam tak ley terima tekak...so kali nie saya bertukar lah dgn mydear dia amik yg spicy dan saya pilih yg original jer...huhu

skrg nie klu pi mkn kfc tak ley order yg snack plate [2 ketul] tu tak cukup kena amik yg dinner plate [3 ketul] sbb satu ketul lai utk eman...dia mmg bley mkn seketul drumstick tu sorg2 abis...tp yg kelakar kat part drumstick tu dia gigit tang atas jer tang tulang2...huhu jenuh nak guide dia mkn betul2...lepas tu penggeli plak tu bila dh pegang minyak2 tak mo sebuk nak lap...tp dlm masa yg sama nak pegang sdri dan mkn...next time kena amik video lah share ngan korg...

okelah tu jer nak citer...klu suka pi lah try kat kfc berdekatan korg ek...

~~end~~ 

1 comments:

ikatankasihku said...

kene cuba ni..mesti berapi...

 
Design with love by Jiji for Zamimie